Header Homegadgets LinkedIn Homegadgets Twitter Homegadgets Facebook Homegadgets Pinterest Homegadgets Winkelwagen Homegadgets

Bowers & Wilkins T7Bowers & Wilkins lanceert met trots zijn eerste draagbare draadloze luidspreker voor zowel Android als Apple gebruikers, namelijk de T7.
 
De T7 van Bowers & Wilkins combineert Bluetooth audiostreaming, een compacte behuizing en oplaadbaar gemak, met een fraaie geluidskwaliteit.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Homegadgets

Bluesound is gearriveerd!

12-07-2013 07:59

Bluesound draadloos muzieksysteemIedereen kent Sonos, het modulaire draadloos muzieksysteem. Hiermee kun je op verschillende plekken in huis naar verschillende muziek te luisteren. Sonos heeft er echter een geduchte concurrent bijgekregen!

De concurrent heet: Bluesound.  Dit nieuwe systeem is allereerst geïntroduceerd in 6 landen, maar nu ook beschikbaar in Nederland! Homegadgets biedt nu als één van de eersten dit systeem ook aan!

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Homegadgets.nl

Sonance Launchport combinatiesOmdat wij overtuigd zijn van het product, hebben we 2 combinaties van de Sonance Launchport in de aanbieding.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Homegadgets.nl

Bowers & Wilkins Z2 en Zeppelin Air Lightning

Bowers & Wilkins heeft 2 nieuwe producten aangekondigd. De Z2 en de Zeppelin Air Lightning.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Homegadgets.nl

Inbouw radioU wilt graag een inbouw radio in uw huis. Denk dan eens aan een inbouw radio kit van Eissound. Deze inbouw radio kits zijn niet alleen geschikt voor de badkamer maar ook voor de keuken, de serre, onder het afdak, op het terras of in kantoor- of praktijkruimte. Een inbouw radio kunt u eigenlijk in uw hele huis kwijt!

Welke mogelijkheden hebben we?

Lees meer
Geplaatst in Tips door Homegadgets.nl

Nieuwe Sonance producten

10-10-2012 10:49

Sonance Launchport WallstationSinds kort hebben we Sonance producten in ons assortiment. Bijvoorbeeld de Sonance Launchport Wallstation. Het LaunchPort systeem is een revolutionaire manier om uw iPad te bevestigen en op te laden, waar dan ook.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Homegadgets.nl