Header Homegadgets LinkedIn Homegadgets Twitter Homegadgets Facebook Homegadgets Pinterest Homegadgets Winkelwagen Homegadgets
Gira inbouwradio

Handige links
Bedieningshandleiding
Gira Inbouwradio
 

GIRA INBOUWRADIO RDS ZWG E2 COMPLEET


Inbouwradio RDS met een luidspreker.
Opzetstuk bedieningselement in zwartglaslook,compleet met afdekraam E2 zuiver wit glanzend.

€ 159,50

Add Items to Cart

Levertijd: 1-3 werkdagenPRODUCTBESCHRIJVING
FM-radio met RDS-weergave voor inbouwinstallatie.
De inbouwradio RDS bestaat uit een basiselement radio met opzetstuk bedieningselement en een basiselement luidspreker met afdekking. Het basiselement radio is compact in een inbouwbasiselement ondergebracht en kan daardoor in een enkele inbouwdoos worden geïnstalleerd. De luidspreker kan in combinatie met het basiselement radio worden geïnstalleerd, maar ook op afstand in een aparte inbouwdoos. Op het basiselement radio kunnen twee luidsprekers worden aangesloten. De radio detecteert de aangesloten luidsprekers automatisch en schakelt om tussen stereo en mono.
Het display van het opzetstuk bedieningselement geeft bij ontvangst van een RDS-signaal de zendernaam, de zenderfrequentie en de tijd weer. De radio wordt bediend via de capacitieve toetsen van het opzetstuk bedieningselement. Voor bediening is slechts een lichte aanraking van de symbolen vereist.
De inbouwradio RDS heeft twee geheugenplaatsen waarin met een eenvoudige toetsbediening een zender kan worden opgeslagen en opgevraagd.
Via de parallelaansluiting kan de radio b.v. met een lichtschakelaar of automatic-schakelaar samen met de ruimteverlichting worden ingeschakeld.
Via de stereo AUX-ingang van de radio kunnen externe audiobronnen zoals een MP3-speler op de radio worden aangesloten. Voor aansluiting van de externe audiobron is een extra basiselement cinch audio nodig, dat op de AUX-klemmen van het basiselement radio wordt aangesloten.
In de slaapstand schakelt de radio 30 minuten na het inschakelen automatisch weer uit.
Aanwijzing: In combinatie met andere elektronische apparaten onder een gemeenschappelijke afdekking kunnen storingen in de ontvangst optreden.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

KBSOUND DOCK (tbv iPhone / iPod)

KBSOUND DOCK (tbv iPhone / iPod)

Adviesprijs: € 221,00 Uw voordeel: € 81,00

€ 140,00